Associació Benèfica Turística Costa Daurada

Objectius

LA NOSTRA MISSIÓ

Promoure la unió d’empreses turístiques per potenciar un turisme més solidari i responsable tant a la Costa Daurada com a nivell nacional i internacional.

Conscienciar i sensibilitzar al turisme que poden ajudar a la societat a través de l’ASSOCIACIÓ BENÈFICA TURÍSTICA COSTA DAURADA participant a les nostres activitats, formant part del voluntariat, i fent-ne difusió a les xarxes socials.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

Els objectius de l’ASSOCIACIÓ BENÈFICA TURÍSTICA COSTA DAURADA i les línies d’activitats que aquesta impulsa, passen per poder arribar al màxim d’entitats socials i donar suport als més desfavorits.

L’ASSOCIACIÓ BENÈFICA TURÍSTICA COSTA DAURADA estableix sinergies i col·laboracions conjunta amb altres fundacions ja siguin o no d’àmbit turístic.

Impulsem la transparència de l’associació a través dels certificats de donació de les entitats benèfiques escollides. Fomentem un model integrador amb valors com la tolerància, el respecte i la col·laboració.

Donem suport als esdeveniments aportant el material necessari i promocionant la participació per l’Associació Solidària Sosciathlon.

Promoure i potenciar l’aplicació de la RSC/RSE ( Responsabilitat Social Corporativa o Empresarial) a les empreses o organitzacions que es trobin vinculades directament o indirecta amb les activitats turístiques.

Implica’t

Hi ha moltes maneres d’ajudar a la nostra causa