1a Cursa Benèfica Turística de la Costa Daurada

gran èxit de participació en el primer esdeveniment ESPORTIU

l’ASSOCIACIÓ BENÈFICA TURÍSTICA COSTA DAURADA va realitzar el passat 29 de maig el primer acte públic i social en benefici de l’Asssociació Astafanias de Tarragona.

Els resultats de participació de la 1a CURSA DE l’ASSOCIACIÓ BENÈFICA TURÍSTICA COSTA DAURADA va ser de 400 participants, entre les dues modalitats, que podien escollir entre caminar o córrer els 6 km de circuit urbà.

Més de 800 assistents a l’esdeveniment van poder gaudir d’un ambient esportiu i 100% benèfic, a més del vermut electrònic i degustació de tapes que es va allargar fins al migdia i que tota la recaptació tant de l’import de les curses com del servei de bar van ser 100% benèfics gràcies a les aportacions de l’Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada i els seus col·laboradors.

Què fa astafanias?

 

Astafanias va ser pionera a les Comarques Tarragonines en donar suport a les famílies amb discapacitat psíquica. Es va crear  l’any 1966, per recolzar, informar i assessorar a les famílies. Es una associació sense ànim de lucre i declarada d’ utilitat pública des del 25 de juny de 1971.

 Té com objectiu sensibilitzar, integrar a la societat i formar a les persones amb discapacitat psíquica. A tal fi, l’associació està formant a professionals de qualsevol àmbit interdisciplinari com cossos policials, salut, ensenyament, advocats, jutges, fiscals, forenses etc.
També executa el programa pare a pare que es tracta de recolzar en el període de: negació, dol i acceptació per part de les famílies, un cop els informen del diagnòstic del seu fill o filla. Aquest programa es va crear fa anys a l’ Hospital Sant Joan de Dèu» amb la frase: No estàs sol, el porten pares i mares formats específicament per acollir a les noves famílies.